gototopgototop

Відгуки батьків-учасників тренінгових занять з ініціативною групою Всеукраїнської програми "Демократична школа"

У грудні минулого року у я почула інформацію про впровадження Всеукраїнської програми освіти для демократичного громадянства в Україні «Демократична школа». І ось сьогодні я мала за честь взяти участь у вступному тренінгу з демократичного розвитку школи. Приємно, що серед 32 відібраних шкіл для реалізації даної програми виявилася школа, де навчається моя дитина – НВК №12 м.Рівного.
Люблю тренінги, семінари і інші заходи, які дозволяють розширити кругозір, навчитись чомусь новому. Ця тренінгова програма дала мені змогу проявити себе і по-іншому подивитись на деякі речі, які стосуються освітньої галузі та зрозуміти необхідність демократичних змін. Адже демократичне суспільство починається формуватися серед дітей та молоді.
А в загальному маса позитивних вражень та емоцій!

 

Пелех Оксана Богданівна


 

 

29 березня 2016 року я була запрошена як член батьківського комітету 5-Б класу до участі в інтерактивній лекції та тренінгу, організованих ініціативною групою школи в рамках Всеукраїнської програми освіти для демократичного громадянства «Демократична школа». Скажу чесно, що я очікувала нудної лекції на теми, далекі від реальності. Проте уже з перших хвилин кваліфіковані тренери пан Анатолій та пані Світлана за допомогою інтерактивних методів «втягнули» аудиторію у жваву дискусію, «занурили» учасників у ауру демократичної школи. Мені як працівнику вищої школи і мамі учениці було надзвичайно цікаво брати участь у рольових іграх, приймати рішення у спеціально змодельованих ситуаціях. Більше шести годин занять пролетіли миттєво, залишивши в учасників оптимістичне передчуття прийдешніх демократичних змін у школі. 
Ми – батьки – обома руками «за» «Демократичну школу».

Златів Леся М.