gototopgototop

ЗНО

 

До уваги батьків та випускників.

Актуальні новини ЗНО - Переглянути...

ЗНО-2023


Особливості реєстрації на НМТ-2023 - Переглянути...


Інформація  для  випускників

Підготовка до НМТ 2023


Покликання на демонстраційні варіанти тестів на офіційному сайті УЦОЯО:


з української мови -
https://lv.testportal.gov.ua/demotest.ukrainian/
з математики -
https://lv.testportal.gov.ua/demotest.math/

 


 

 

Інформація для  випускників.

Онлайн-платформа iLearn безоплатно підготує абітурієнтів до НМТ-2023

ГС «Освіторія» запустила серію безоплатних вебінарів на онлайн-платформі iLearn для підготовки до національного мультипредметного тесту (НМТ) 2023. Вебінари проведуть досвідчені експерти-предметники, зокрема переможець Global Teacher Prize Ukraine 2021 Артур Пройдаков.

На платформі iLearn від ГС «Освіторія» вже традиційно розпочалась серія вебінарів для підготовки до НМТ-2023. За  весь час платформою iLearn скористалися вже понад 260 тисяч українських учнів для підготовки до вступу до омріяних вишів.

Щотижня на iLearn будуть проводитись онлайн-заняття з чотирьох предметів: української мови, історії України, математики та англійської. Учні та учениці зможуть не лише повторити матеріал, але й поставити запитання викладачам, та перевірити свої знання через тестування на платформі. Вебінари будуть тривати впродовж чотирьох місяців, безпосередньо до червня та часу складання НМТ.

До команди експертів iLearn цього року долучилися: переможець Global Teacher Prize Ukraine 2021 Артур Пройдаков для української мови та Лілія Чиж, викладачка Green Country, для англійської мови. За вебінари з історії України та математики вже третій рік поспіль продовжать відповідати Артур Бабенко та Юрій Захарійченко.

Розклад, а також вебінари можна переглянути на платформі iLearn.org.ua.

iLearn — українська освітня онлайн-платформа, що допомагає випускникам шкіл безплатно підготуватися до вступних випробувань — таких як НМТ (Національного Мультипредметного Тесту) або ЗНО (Зовнішнє Незалежне Оцінювання). На платформі  iLearn доступні різноманітні матеріали для навчання — від відеокурсів до тренажерів і тестів. Платформа створена ГС «Освіторія», а її матеріали доступні кожному зареєстрованому користувачу.


 

ЗНО/НМТ-2023. ЗАГАЛЬНА ІНФОРМАЦІЯ - Переглянути...



 

Чим відрізнятиметься вступна кампанія 2023?

Записали роз'яснення Тетяни Вакуленко про головні зміни в НМТ 2023НМТ 2023: головні зміни у вступній кампанії цього року
Інформація  за посиланням:

 

 

 



Важливо!!! Зміни!!!

Львівський РЦОЯО переніс  ТРЕНУВАЛЬНЕ ОНЛАЙНОВЕ ТЕСТУВАННЯ зі своєї платформи на іншу, щоб учні мали цілодобовий доступ, оскільки сервер ЛРЦОЯО часто вимикається у зв'язку з відключенням електроенергії. Надаємо АКТИВНЕ гіперпокликання, за яким працює ТРЕНУВАЛЬНЕ ОНЛАЙНОВЕ ТЕСТУВАННЯ, щоб учні могли готуватись до НАЦІОНАЛЬНОГО МУЛЬТИПРЕДМЕТНОГО ТЕСТУВАННЯ.

 


 

Інформація щодо процедур НМТ-2023

УЦОЯО анонсував проведення онлайнового заходу в ПРЯМОМУ ЕФІРІ на YouTube каналі "УЧАСНИКАМ НМТ-2023: ВИ ЗАПИТУЄТЕ — МИ ВІДПОВІДАЄМО", який відбудеться у середу, 08.02.2023, о 15:00. Для вступу на бакалаврський (магістерський – для медицини) рівень вищої освіти цьогоріч абітурієнтам потрібно буде пройти національний мультипредметний тест (НМТ).

Чим НМТ-2023 відрізнятиметься від минулорічного, якими будуть зміст, структура й оцінювання кожного предмета НМТ, як відбуватиметься реєстрація для участі у вступному випробуванні, коли і де потенційні учасники / учасниці проходитимуть тестування та як визначатимуть результати для вступу. Про це говоритимемо 8 лютого о 15:00 із заступницею директора Українського центру оцінювання якості освіти Тетяною Вакуленко на YouTube каналі центру:

 

Цей ефір розпочне низку випусків «НМТ-2023: ви запитуєте — ми відповідаємо» від команди Українського центру оцінювання якості освіти.

До 12 години 8 лютого всі охочі мають змогу поставити запитання за посиланням:

 


ЗНО-2022


Інформація для учнів та батьків 11-х класів - Посилання

Визначено терміни проведення ЗНО-2022 - Посилання

Яку кількість предметів можна обрати для проходження ЗНО? Посилання

Чи готує ЗНО-2022 несподіванки? - Посилання

ГРАФІК ПРОВЕДЕННЯЗНО-2022 - Посилання

Математика 2022 - Посилання

Укр мова 2022 - Посилання

Пробне ЗНО-2022 - Посилання

Реєстрація на пробне ЗНО - Посиланн

 

Памятка для учасника
ЗНО-2022 - посилання