gototopgototop

Засідання школи технологічної майстерності

25 березня 2016року  відбулося засідання школи технологічної майстерності учасників  всеукраїнського науково-педагогічного проекту «Інтелект України».

В засіданні брали участь учителі шкіл західного регіону, міста Рівного,  що працюють за проектом «Інтелект України» та вчителі - предметники  НВК №12 .

Тема засідання: «Методичні та практичні аспекти навчальних   дисциплін «Навчаємося разом» та «Українська мова» за науково-педагогічним проектом «Інтелект України».

 

Мета: надати практичну та методичну допомогу вчителям в організації навчальної діяльності учнів 2-их класів за  науково-педагогічним проектом «Інтелект України».

Гостей засідання привітала директор НВК №12 м. Рівного Лагодюк Вікторія Юріївна та ознайомила присутніх з впровадженням проекту в  навчальному закладі.

Практичний модуль провели коучі проекту Федорчук Ірина Володимирівна та Мусійчук Олена Олександрівна. Ірина Володимирівна ознайомила колег з методикою виконання технічних вправ «Вчитель», «Броунівський рух» та  провела роботу над відеофрагментом , які використовуються на уроках з предмета «Навчаємося разом».

Мусійчук О.О. проаналізувала моделювання уроків з навчальної дисципліни «Українська мова».

Підсумком роботи був аналіз та інтерпретація системоутворювальних компонентів змісту навчальних предметів «Навчаємося разом» та «Українська мова», які провела Андрійчук Валентина Вікторівна, методист кабінету дошкільної, початкової, інклюзивної та корекційної освіти РОІППО.

Переглянути фото...