gototopgototop

Пліч-о- пліч з Європою

Учениця Рівненського Навчально-виховного комплексу №12 , член Шкільного Європейського клубу     « Пліч-о- пліч з Європою» Степаненко Валерія стала переможницею Всеукраїнського конкурсу есе «Я – європеєць». Нагородження відбулось днями в Посольстві Литовської Республіки в Україні (місто Київ).  Степаненко Валерія посіла ІІ почесне місце. Вона  нагороджена  дипломом і подарунком.

Конкурс проходив у жовтні 2015 року – березні 2016 року. Всього у ньому взяло участь понад 4,5 тисяч учасників – учнів загальноосвітніх навчальних закладів, членів дитячих і молодіжних громадських організацій. В урочистому нагородженні переможців і призерів Всеукраїнського конкурсу есе «Я – європеєць» взяли участь: Надзвичайний і Повноважний Посол Литовської Республіки в Україні Марюс Януконіс, заступник Міністра молоді та спорту України з питань європейської інтеграції Микола Мовчан, заступник Міністра освіти і науки України Павло Хобзей, заступник Міністра культури України Ростислав Карандєєв, голова Правління Всеукраїнської молодіжної громадської організації «Серце до серця» Павло Горінов.

 

Члени журі конкурсу визначили 350 кращих робіт, серед яких 25 есе посіли призові місця.

«Було нелегко визначити переможців, адже кожне есе мало свою унікальну думку, відрізнялись стилі написання, кожен був по-своєму оригінальним. Члени журі намагались максимально об’єктивно та справедливо оцінити всіх учасників і присвятили цьому багато власного часу та зусиль  – за  що окремо хотілося б подякувати їм за їх наполегливість та самовіддачу!», – проголосив голова Правління Всеукраїнської молодіжної громадської організації «Серце до серця» Павло Горінов.

Вітаємо Валерію та керівника шкільного європкйського клубу Степаненко Ліну Пилипівну.