gototopgototop

Квест «Молодь обирає здоров’я»

В рамках проведення предметного тижня фізичної культури 7 грудня відбулася спортивна гра-квест «Молодь обирає здоров’я». У квесті взяли участь три команди дівчат з 10-Б класу: «Шалені перчинки», «Мармеладки» та «Super girls» (вчитель Мелентьєва Л.О.). Основною метою гри-квесту було сприяти отриманню підлітками знань про поняття «здоров’я», «здоровий спосіб життя», визначення та усвідомлення факторів, що впливають на здоров’я, умов для формування в учнів позитивного ставлення до життя та власного здоров’я.

Квест – це пригоди, тому кожна команда отримала маршрутний лист із зазначеними станціями: «Рух – це життя», «Майстерня здоров’я», «Цілюща абетка», «Мелодія здоров’я». На кожній станції на учасників гри чекали завдання-сюрпризи: це – підібрати на кожну літеру алфавіту терміни, що стосуються здорового способу життя, створити із запропонованих матеріалів агітплакат, що пропагує здоровий спосіб життя, презентувати роботу, спортивні конкурси, заспівати пісень, в яких згадується здоров’я.

Всі команди-учасниці зарекомедували себе дружніми, організованими, проявили свою творчість, креативність, критичне мислення, вміння продуктивно працювати і знаходити компроміси для досягнення загальної мети.

У підсумку за результатами всіх конкурсів перемогла ДРУЖБА!

Переглянути фото...