gototopgototop

«Зустріч шкільних друзів»

Саме під такою назвою в Рівненському НВК №12 пройшла традиційна зустріч випускників минулих років.

Щороку, у першу суботу лютого,  школа гостинно відчинила двері, запрошуючи випускників у рідні стіни згадати шкільних друзів, перше кохання, першого вчителя, довгоочікувані дзвінки, дізнатися ким стали її випускники, де працюють, як склалася їх доля.

Під час зустрічі кожен із присутніх випускників  мимоволі поринув у безтурботні шкільні будні, а у «живій» розмові з класними керівниками та вчителями ще раз пережив найяскравіші (позитивні, та не дуже) моменти навчання.

Ведучі свята провели присутнім випускникам невеличкий «екзамен на зрілість», за який всі отримали гарну оцінку у вигляді солодкого призу. Багато цікавого дізналися вчителі про своїх колишніх учнів.

Випускники ж, в свою чергу, висловили слова щирої шани, сердечної вдячності своїм вчителям. А деякі навіть попросили пробачення у свого класного керівника за колишні витівки.

Зі щирими вітаннями перед присутніми виступили директор школи Лагодюк Вікторія Юріївна та найстарші випускники (1973 рік)  -  Любов Гуменюк, яка довгий час працювала у школі заступником директора з виховної роботи,  та Володимир Ковтунець , заступник міністра освіти і науки України.


Весь час з музичними вітаннями перед присутніми виступали художні колективи  школи  -  учні – вокалісти (художній керівник Діхтяренко Т.В.), колектив бального танцю «Дванашки» (художній керівник Климець Г.Г. та випускник школи 2013 року Калетник Олександр), учасники шкільного «Євроклубу» ( керівник Степаненко Л.П.) та учень 11-Б  класу Франчук Андрій зі своєю партнеркою.

Тож, дорогі випускники, від щирого серця, від усієї душі хочеться побажати вам доброго здоров’я, щастя, успіхів, веселих зустрічей з колишніми однокласниками та вчителями. Пам’ятайте! Ви завжди бажані гості у нашій школі. Двері школи завжди для вас відчинені.

Савсуненко Т.В., педагог-організатор