gototopgototop

ЗВІТУЄ ПАРЛАМЕНТ

Учнівське самоврядування-добровільне об'єднання учнів. Це спосіб організації життя учнівського колективу,розвиток педагогічного спрямування громадської думки.

Основна мета- виховувати у школярів активну життєву позицію.

ШУП Рівненського НВК12 складається з 7 комісій, у яких працюють енергійні та талановиті старшокласники. Сьогодні,17.05.18р.,голови комісій звітували на звітній учнівській конференції про пророблену роботу,про цікаві справи,які були проведені у 2017-2018 н.р.

Було зроблено чимало роботи. Це: 8 благодійних акцій, чимало цікавих та пізнавальних виховних заходів провели учні комісії "Дозвілля" та по роботі з молодшими школярами. Багато зустрічей з правовиками провела правова комісія. Дуже цікавий звіт підготував голова Еко комісії. Цілий рік слідкувала за порядком у школі та розповідала про роботу дисциплінарна та інформаційна комісія.

За браком часу в учнів,нажаль,не завжди вдається втілити задумані плани. Адже,щоб якісно щось провести,потрібно для цього приділити багато часу. Та ми не засмучуємося, і запрошуємо до нас активних,ініціативних та сповнених ідей та бажання працювати учнів.

Фото -