gototopgototop

День знайомств

Сьогодні, 29 травня 2018р. пришкільний мовний табір «Friends» широко відчинив свої двері для учнів 5-х класів. З такої нагоди дітей зустрічали: начальник мовного табору- Філюк Т.О., вчителі-організатори – Бабійчук Т.П., Залюбовська В.Л., вчителі англійської мови -Андраш.Т.В., Данилова І. Ю., Симонович Г.О., Жежук З.В., Дудік А.С., Городніченко А.О., класні керівники- Шамрик О.Я., Коваль В.С., Кішеньчук В.В., Чернова В.В., а також англомовні волонтери з громадської організації та старшокласники.
З першого дня діти вже взяли активну участь в мовній практиці: у грі вправлялися вживати неозначені займенники some, little, few, many, much зі злічуваними та незлічуваними іменниками, опрацьовували форми неправильних дієслів у естафеті «Show and Guess», повторювали слова в лексичних іграх.
Кожен загін придумав назву, девіз, склали правила поведінки, намалювали постери та висловили свої очікування від перебування в таборі. Отже, в цьому році ми маємо три загони: «SMART KIDS», «SMILES», «RAINBOW». 
Сподіваємося, що відпочинок у мовному таборі стане чудовою можливістю для дітей активізувати знання з англійської мови, знайти нових друзів, цікаво та весело провести час.

Фото -