gototopgototop

Зустріч з випускниками 1972 року

Маленькі, затишні куточки нашої пам’яті. Такі близькі і рідні, звичні і привітні. Місце, де кожен може відпочити душею. Так, і саме тут, у непримітних двориках нашого життя ми відчуваємо себе надзвичайно комфортно. І це не дивно, адже вони є колискою казкової країни, де всі мрії – це реальність. Саме тут ми можемо укритися від буденних тривог. Захиститися від шквалів зустрічних вітрів. Цей чудовий шкільний дворик зберігає краплини за краплиною найдорогоцінніші події життя багатьох поколінь. І, скільки б не пройшло років, жоден з нас не в змозі викреслити зі своєї пам’яті ці місця, що об’єднують багатьох. Ми можемо називати їх по-різному: берег дитинства, храм науки, країна дитячих мрій, але все втілюється в єдиному понятті – рідна школа.

 

28 липня 2012 року у НВК№12 відбулася зустріч з випускниками 1972 року, яка пройшла у теплій, дружній атмосфері. На зустрічі були присутні 26 випускників, які прийшли подякувати за те, що стали відмінниками у житті. Від щирого серця ними був подарований фліп-чарт у кабінет математики. Ми, у свою чергу, хочемо подякувати їм за те, що найголовніший іспит вони здали: вони вберегли честь і гідність своєї школи. Завдяки вашим рукам і серцям колосяться ниви, виростають нові міста і села, триває життя.

Дякую вам за те, що не забуваєте свою рідну школу, а ми завжди раді бачити вас. Щасливих вам життєвих доріг! Добробуту вашим родинам!

Адміністрація