gototopgototop

Пришкільний табір

 

Розваги…а хто ж їх не любить. У пришкільному таборі "Веселка" 07.06 День розваг розпочався з екскурсії до однієї з найцікавіших архітектурних споруд центру міста – Будинку органної музики, католицької святині.
Концерт "Любов у кожному сердечку", що відбувся у філармонії, не залишив байдужим жодного вихованця табору. Враження взяли початок ще на вході. Діти не могли відвести погляду від такої краси: смарагдові колони, мозаїка, золотаві люстри, орган.
Сумувати не довелося. Вдало підібраний репертуар артистів, розрахований на маленького глядача, усім знайомі дитячі пісні, у супроводі із запальними ритмами танців, надзвичайна акустика – все це мало успіх серед вихованців. Зала наповнилася гучними оплесками. Кожна дитина намагалась показати емоційно, наскільки концерт її вразив. Після повернення до табору, деякі гурти влаштували наметове містечко на свіжому повітрі, аби обмінятися враженнями з друзями.
Та це ще було не все. Діти поділились своїм хорошим настроєм і на сцені закладу: розповідали анекдоти і смішинки-веселинки, розігрували сценки, пародії на українських політиків. Було неперевершено.
Бо кожна дитина в таборі – це скринька з фантазією, талантом, упевненістю в собі, яку просто потрібно вчасно відкрити.
Посилання -