gototopgototop

Нудьгуєте вдома на карантині?

Нудьгуєте вдома на карантині? Якщо вам 16-17 років, ви навчаєтесь у школі та прагнете поглибити свої знання про Європу та ЄС - не гайте часу і подавайте заявку на стипендію Європейської школи Східного партнерства. Дедлайн подання заявки - 28 березня.
Стипендійна програма, яку фінансує Європейський Союзом, підтримає 35 кращих учнів з шести країн Східного партнерства - Азербайджану, Білорусі, Вірменії, Грузії, Молдови та України. Усі вони отримають повну стипендію на здобуття диплома міжнародного бакалавра (ІВ) з акцентом на європейських студіях. Програма Європейської школи Східного партнерства - це дворічний курс навчання у Тбілісі (Грузія), що почнеться у 2020-2021 навчальному році.
Ця програма поєднує високі академічні стандарти міжнародного бакалаврату зі спеціалізованим навчанням за системою європейських шкіл. Обрані студенти будуть навчатись у багатомовному і мультикультурному середовищі. У такий спосіб вони зможуть розширити своє розуміння Європи та Європейського Союзу, а також поглибити знання європейських мов, літератури та історії.
Для студентів Європейської школи Східного партнерства буде доступна низка позакласних заходів. Зокрема, вони зможуть брати участь в конференціях високого рівня з європейської тематики.
Цікаво? Якщо так - подавайте заявку на веб-сайті www.eapeuropeanschool.eu до 12:00 28 березня 2020 року (за грузинським часом, UTC +4:00). Процес відбору складається із письмових тестів та співбесіди. Список стипендіатів 2020-2021 навчального року буде оголошено в другій половині травня 2020 року.
З будь-яких питань пишіть на таку адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду , або телефонуйте за такм номером: +995 32 225 70 06 (стаціонарний).